Ekonomické a sociálne súvislosti integrácie Slovenska do Európskej únie - Šikula, Milan
Charakter globalizácie a jej určujúci vplyv. Súťaž troch centier svetovej ekonomiky - EÚ, USA, Japonsko. Smerovanie reforiem v EÚ. Konvergentná pozícia slovenskej ekonomiky. Pokrač.