Návrh koncepcie predložený ministrom vnútra a schválený vládou SR 14. mája
Návrh na usporiadanie orgánov miestnej štátnej správy podľa novej koncepcie - Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky - oblastné úrady životného prostredia, obvodné úrady životného prostredia. Ministerstvo výstavby a regionálneho rozvoja Slovenskej republiky, Ministerstvo dopravy, pôšt a telekomunikácií Slovenskej republiky. Pokrač.