K dalšímu vývoji regulace a státního dozoru v pojišťovnictví - Mesršmíd, Jaroslav
Príspevok na medzinárodnej konferencii na tému "Regulace a dozor nad finančními trhy" konanej v dňoch 24.-25.6.2003, ktorú v spolupráci s Ministerstvom financií a Českou národnou bankou pripravila Vysoká škola finanční a správní. Prednáška z problematiky poisťovníctva bola prednesená v sekcii Finančný dozor v poisťovníctve a penzijnom pripoistení.