Kartelové právo a oblast pojišťovnictví - Běhan, Petr
Úprava kartelového práva platná v ČR. Dohody medzi podnikmi narušujúcimi hospodársku súťaž. Výnimky zo zákazu dohôd medzi podnikmi. Blokové výnimky. Individuálne výnimky.