Bush dúfa, že konečne naštartoval ekonomiku - Ondrášik, Braňo
Analytici tvrdia, že sa blíži obdobie výraznejšieho rastu HDP a zamestnanosti v USA. Prehľad výsledkov ministerstva obchodu USA za tretí štvrťrok 2003. Prognózy na nasledujúci štvrťrok.