O ústavnej zmluve má rozhodnúť decembrový summit - Schönwiesner, Roman
Rokovania o problematike ústavnej zmluvy EÚ a otázka rastu ekonomiky únie. Stanoviská k sporným bodom návrhu ústavnej zmluvy. Problematika zloženia a predsedníctva Európskej komisie. Otázka smerovania verejných zdrojov. Kapacita zdrojov.