Pôsobenie zahraničných obchodných sietí na poľskom trhu - Altkorn, Jerzy
Vznik veľkých zahraničných obchodných sietí v Západnej Európe. Spoločensko-politické problémy. Poľský systém distribúcie. Spory o hypermarkety v Poľsku. Miesta nákupu rýchloobrátkového tovaru. Niektoré prvky marketingových stratégií.