E-komunikácia, e-obchod, e-bankovníctvo - Juriková, Benita, 1973-
Tradičné a nové formy komunikácie. Elektronická komunikácia. Výhody a nevýhody elektronickej výmeny údajov. Elektronický obchod a elektronické obchodovanie. EDI ako jedna z foriem elektronického obchodovania. Virtuálny elektronický obchod. Virtuálna elektronická burza. Virtuálny obchodný dom. Elektronické obchodovanie na internete. Elektronické bankovníctvo.