Slovensko dobre pripravené - Hübel, Jozef
Nielen dobré projekty, ale najmä pomoc komerčných bánk bude kľúčová pri europomoci. Definícia a rozdelenie štrukturálnych fondov. Európsky fond regionálneho rozvoja, Európsky sociálny fond, Európsky poľnohospodársky usmerňovací a záručný fond, Kohézny fond.