Klientelizmus a podnikanie na Slovensku - Zemanovičová, Daniela
Siete klientov na Slovensku a ich záujmy. Ako je u nás vnímaný klientelizmus. Riziká klientelizmu. Potrebné zmany. Výsledky prieskumu verejnej mienky.