Možnosti alternatívneho financovania kúpeľnej starostlivosti - Rašiová, Miriam
Podmienky poskytovania kúpeľnej starostlivosti na Slovensku. Nedostatok zdrojov na kúpeľnú starostlivosť a potreba kúpeľnej liečby. Nové možnosti a spôsoby financovania kúpeľnej starostlivosti. Kúpeľná dávka doplnkového dôchodkového poistenia.