Využívanie voľného času vysokoškolských študentov počas letných prázdnin na cestovný ruch - Čarnický, Štefan
Vymedzenie pojmu voľný čas. Analýza využívania voľného času vysokoškolských študentov na Slovensku počas letných prázdnin na cestovný ruch. Dotazníkový prieskum. Cieľové krajiny študentov počas letných prázdnin. Dĺžka pobytu v závislosti od cieľovej krajiny.