Riadenie úrokovej expozície - Polednáková, Anna, 1957-
Obsah riadenia finančných rizík. Príčiny rastu potreby riadenia úrokovej expozície. Definícia úrokovej expozície. Gap expozícia. Úroková expozícia pre nefinančné spoločnosti. Riadenie úrokového rizika. Priame nástroje riadenia úrokovej expozície. Nástroje mimoburzového trhu. Cap, floor a collar. FRA kontrakty.