Potrebuje Slovensko nové zmluvy? - Hübel, Jozef
Bude potrebovať Slovensko nové alebo prepracované medzinárodné zmluvy po vstupe do EÚ? Analýza a výsledky vyhodnotenia kompatibility medzinárodných zmlúv. Návrh ďalšieho postupu pri harmonizácii medzinárodných zmlúv.