Aj komunálne odpady skrývajú hodnoty - Šimna, Ľubomír
Význam zhodnocovania, využitia, komunálneho odpadu. Vo svete sa už dlhšie osvedčuje separovaný zber. Separovaný zber musí byť lacnejší, než likvidácia netriedeného odpadu. Staronové kompostovanie. Zberné dvory. Osobná zodpovednosť.