Pomoc z fondov využijú len pripravení - Šimna, Ľubomír
Význam fondov Európskej únie - pomoc združeniam, obciam a regiónom pri prekonávaní problémov sociálneho a hospodárskeho rozvoja. Ciele Európskeho spoločenstva. Nástroje regionálnej politiky. Čerpanie finančných prostriedkov z fondov.