Mishkinovo pojetí finančních krizí na nově vznikajících trzích - Dvořák, Pavel
Hlavné smery výskumu v oblasti problému finančných kríz. Mishkinová definícia kríz. Faktory napomáhajúce vzniku finančných kríz. Vplyvy poškodzujúce situáciu firiem (nonfinancial balance effects). Vývoj a základné fázy finančných kríz na novo vznikajúcich trhoch.