Priebežný: čo nedáš, nedostaneš - Žitňanský, Eduard
Od 1. januára 2004 sa zmení priebežný pilier dôchodkového poistenia. Nastolenie princípu zásluhovosti. Stanovenie dôchodkov, diferenciácia dôchodkov, vzorec, podľa ktorého sa bude rátať dôchodok. Kedy do penzie.