Models of the distribution of products and banking facilities - Binda, Jacek
Článok analyzuje základné distribučné modely: elektronické bankovníctvo, stacionárnu distribúciu, viackanálovú distribúciu a výlučne elektronickú distribúciu. Každý z týchto modelov predstavuje významné prvky silných stránok konkurencieschopnosti banky, to však ešte automaticky nezaručuje úspech na trhu.