Úloha skóringu při řízení kreditního rizika - Jakubík, Petr
Vymedzenie pojmu skóring a skóringová metóda. Skóringové systémy, ich klasifikácia. Porovnanie jednotlivých typov skóringových metód. Proces kreditného vyhodnocovania. Metódy využívané pri vývoji skóringových modelov. Skórovacia karta. Skóringová funkcia.