Irish economic development over three decades of EU membership - Barry, Frank
Írsko - "keltský hospodársky tiger". Írske hospodárske podmienky v rokoch 1950 -1960. Írske hospodárstvo po vstupe do Európskej únie. Éra keltského tigra. Nová fiškálna stratégia. Štruktúrne a kohézne fondy. Prílev priamych zahraničných investícií.