Transformace české elektroenergetiky - a co dál? - Musil, Petr
História českej (československej) elektroenergetiky. Štruktúra elektroenergetického trhu. Nastavenie podmienok elektroenergetického odvetvia a ideálny cieľový stav. Problematika alternatívnych zdrojov a energetických úspor.