Analýza vybraných faktorov podnikateľského prostredia malých a stredných podnikov na Slovensku - Čarnický, Štefan
Postavenie malých a stredných podnikov na Slovensku. Vymedzenie malého a stredného podniku. Vývoj malých a stredných podnikov na Slovensku po r. 1989. Vybrané faktory podnikateľského prostredia. Legislatíva. Financovanie malého a stredného podnikania. Sieť Euro info centier. Prienik na zahraničné trhy.