Inštitút paušálnej dane 1. januára 2004 stráca účinnosť - Faiglová, Svetlana
Národná rada SR schválila 28. okt. 2003 zákon o dani z príjmov s účinnosťou 1. januára 2004. V tomto zákone nie je ustanovený osobitný spôsob zdaňovania príjmov t.j. paušálna daň. Postup daňovníkov, ktorí si uplatnili (alebo uplatnia) paušálnu daň v r. 2003. Príjmy, ktoré sa nemôžu zdaňovať paušálnou daňou. Evidencia o príjmoch. Daňové priznanie. Platenie paušálnej dane. Úľava na paušálnej dani. Daňové výdavky. Preddavky na daň z príjmov v roku 2004.