Analýza devizových trhů ve světle aktuálních vývojových trendů - Stavárek, Daniel
Charakteristika devízového trhu. Deskriptívne komparácie devízových trhov. Aktuálne vývojové trendy na devízových trhoch. zavedenie eura. Konsolidácia v bankovom sektore. Rozvoj elektronického obchodovania.