Neural networks in data mining - Veselý, Arnošt
Prehľad metód, ktoré sa v súčasnej dobe používajú pre dolovanie vedomostí (data mining). Dôraz sa kladie na metódy založené na neurónových sieťach. Diskusie o výhodách a nevýhodách použitia viacvrstvových neurónových sietí s dopredným šírením a Kohonenových samoorganizujúcich sa máp.