Vliv aktivit podniků pod zahraniční kontrolou na českou ekonomiku v letech 1997 až 2002 - Hanzlová, Dagmar
Príliv priamych zahraničných investícií a ich smerovanie. Odvetvová štruktúra stavu PZI v Českej republike k 31. 12. 2001. Vplyv PZI na českú ekonomiku, intenzita investovania a odvetvová štruktúra investícií v rokoch 1997 - 2002. Zmeny v štruktúre zamestnanosti. Vplyv podnikov pod zahraničnou kontrolou na vývoj priemernej ročnej mzdy. Zahraničný kapitál a priamy vývoz a dovoz. Podniky pod zahraničnou kontrolou v oblasti výskumu a vývoja.