Trendy v európskom manažmente ľudských zdrojov - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Odlišnosti v manažmente ľudských zdrojov /MĽZ/ v Európe a v Amerike. Znižovanie stavov a hierarchických úrovní organizácie, reinžiniering podnikových procesov, sieťová organizačná štruktúra. Virtuálna organizácia ako dočasná sieť nezávislých organizácií.