Bankový dohľad v Európskej únii - Gonda, Vladimír
Inštitucionálny mechanizmus bankového dohľadu v krajinách EÚ. Vytvorenie spoločnej inštitúcie dohľadu verzus spolupráca medzi orgánmi dohľadu. Spolupráca krajín EÚ v oblasti bankového dohľadu.