Sťažovať sa na verejné obstarávanie už môže každý - Fričová, Zuzana
Úrad pre verejné obstarávanie - ÚVO. Od januára 2004 bude platiť nový zákon o verejnom obstarávaní. Zákon je v súlade s európskou legislatívou. Upravenie čerpania predvstupových fondov. Finančné limity pri rôznych metódach verejného obstarávania. Zmeny v možnosti riešenia námietok uchádzača samotným obstarávateľom. Oblasť koncesného obstarávania.