Ako merať televízie - Kusovská, Martina
Vymedzenie pojmu peoplemetre. Zavedenie peoplemetrov na Slovensku.Televízie TA3, TV Joj a zloženie spoločnosti SATO-EMS. Kľúčové postavenie TV Markíza. Dve spoločnosti, ktoré deklarujú záujem o zavedenie peoplemetrového merania sledovanosti. Peoplemetre v praxi. Podstata a výhody peoplemetrov.