Personální strategie - svět a my - Šubrtová, Iva
Výsledky globálneho prieskumu o riadení ľudského kapitálu. Vplyv personálnej stratégie na zvyšovanie ziskovosti a výkonu organizácie. Personálna stratégia. Personálne priority vo svete a v českých spoločnostiach. Prínos personálnej stratégie. Využitie metódy personálneho controllingu na sledovanie prínosu personálnej činnosti pre spoločnosť.