Koncepce agrární politiky Polska a České republiky v procesu evropské integrace - Zapletalová, Šárka
Poľnohospodárska politika Európskej únie. Ciele reformovanej Spoločnej poľnohospodárskej politiky. Koncepcia agrárnej politiky Česka a Poľska. Hlavné faktory, ktoré spôsobujú problémy v integrácii poľského poľnohospodárstva do EÚ. Agrárná politika Českej republiky, základné časové etapy. Úlohy agrárnej politiky ČR.