Six Sigma: Cesta k zvyšovaniu výkonnosti podnikov a organizácií - Strýček, Pavol
Dokončenie článku z č. 4/ 2003. Zlepšovanie procesov metódou Six Sigma. História Six Sigma. Presadzovanie metódy Six Sigma na Slovensku - vyžaduje si ju tlak na konkurencieschopnosť. Aplikácia Six Sigma v podnikoch, organizáciách a službách.