Vplyv intenzity výroby na prosperitu poľnohospodárskeho podniku - Grznár, Miroslav
Analýza intenzity výroby poľnohospodárskych podnikov ako predpoklad ich výkonnosti a ekonomickej prosperity. Intenzita a konkurenčná schopnosť poľnohospodárstva. Vývoj vybraných ukazovateľov poľnohospodárskych podnikov. Konfigurácia podnikov podľa intenzity výroby. Intenzita a výrobné vstupy.