Obraty obchodníkov porastú pomalšie ako doteraz - Čimová, Denisa
Obrat top 10 firiem potravinárskeho obchodu SR. Reťazec Lidl, ktorý sa presadzuje nízkymi cenami, plánuje v polovici roku 2004 razantný vstup na Slovensko. Vstup do EÚ obchodníkom nespôsobí šok.