Strategy of economic transformation (starting points and assessment) - Slaný, Antonín
Prezentácia procesu transformácie československej (českej) ekonomiky. Úvahy o procese transformácie na začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia a pokus o zachytenie zmien československej ekonomiky v poslednom období. Analýza zmien, ku ktorým došlo vo výkonnosti a zložení českého hospodárstva a v oblasti inštitucionálneho prostredia. Medzinárodné porovnanie základných makroekonomických ukazovateľov s východziou úrovňou transformácie.