Podnikateľská orientácia manažmentu výroby na Slovensku - Dupaľ, Andrej
Rozvojové procesy a základné funkcie manažmentu výroby. Súčasné normatívne aspekty stratégie správy korporácií a manažmentu podniku výroby na Slovensku. Priority strategického smerovania správy korporácií (Corporate Governance) a manažmentu podnikov na Slovensku.