Daň z pridanej hodnoty pri obchodovaní v Európskej únii - Jablonková, Zdenka
Od 1. mája 2004 nebudú na hranici medzi Českou republikou a SR fungovať colnice, ktoré by vyberali DPH. Nový slovenský zákon o DPH, ktorý sa pripravuje s účinnosťou ku dňu vstupu SR do EÚ. Nové pravidlá a povinnosti, ktoré budú platiť v obchodovaní s tovarmi a so službami medzi podnikateľmi z rôznych členských štátov EÚ.