Strategické riadenie neziskových organizácií - Majdúchová, Helena, 1963-
Funkcie neziskových organizácií. Problematika riadenia neziskových organizácií. Faktory ovplyvňujúce proces strategického riadenia. Postup strategického riadenia neziskovej organizácie (vízia, poslanie, hodnoty, ciele). Analýza prostredia organizácie. Tvorba stratégie a strategické rozhodnutia. Spracovanie strategického plánu a jeho implementácia. Kontrola v strategickej sfére a spätná väzba.