Výzva pre PR: Bojkot globálnych značiek - Benedigová, Michaela
PR agentúry hrajú dôležitú rolu pri obnovení dôvery spotrebiteľov voči globálnym značkám. Najväčší rozvoj a rast v PR sa očakáva v oblasti internej komunikácie a spoločenskej zodpovednosti firiem. Kľúčové závery konferencie ICCO SUMMIT 2003 v Berlíne. Bojkot amerických značiek v moslimských krajinách. Nový etický kódex, ktorým by sa mal PR biznis riadiť.