Key Account Management: řízení vztahů s klíčovými zákazníky - Šedivý, Jiří
Kľúčoví zákazníci sú pre každú spoločnosť veľmi cenní. Potreba zdokonaliť a sprofesionalizovať prístup podnikov ku Key Account Management (KAM). Význam KAM. Operatívny a korporátny KAM. Kvalitný koncept Key Account Management a spoločnosti.