Divadlá a marketing? - Šimlovičová, Ivana
Divadelné predstavenie je produkt, ktorý treba vedieť predať, rovnako ako akýkoľvek hmotný výrobok. Ako to robia novozrekonštruovaná Nová scéna a Aréna. Ako získať diváka.