K čemu slouží řízení výkonu - Urban, Jan
Časté príčiny nízkej výkonnosti zamestnancov. Chýbajúci systém riadenia výkonu - spoločný menovateľ problémov. Ciele riadenia výkonu. Hodnotiace charakteristiky ako metódy hodnotenia výkonu, ich význam, výhody a využitie v praxi. Význam spätnej väzby ako motivácie zamestnancov k ďalšiemu rastu výkonu.