Managing by commitments
Vymedzenie pojmu commitment - angažované rozhodnutie. Kvality dobrého top manažéra. Angažované rozhodnutia - základ úspechu top manažéra. Commitments formujú identitu firmy a jej smerovanie. Vplyv commitments na úspešnosť a prežitie firmy. Príklady angažovaného rozhodnutia v praxi. Rozhodnutie transformačného typu a jeho vlastnosti.