Fenomén internet a nová ekonomika - Závodný, Peter
Pojmy nová ekonomika, elektronická ekonomika, digitálna ekonomika a ekonomika bez trenia. Fenomén internet. Internet z pohľadu používateľa. Základné úrovne riadenia podnikového informačného systému. Nové nároky na kvalifikáciu pracovníkov a flexibilitu informačných systémov. Predajný reťazec a jeho redukcia elektronickým obchodom. Princíp platby v elektronickom obchode.