Štátny rozpočet na budúci rok je modernejší - Podstupka, Ivan
Vstup do Európskej únie sa vo verejných financiách premietne deficitom, celkovo však Slovensko získa. Príjmy a výdavky Slovenskej republiky na rok 2004. Základné makroekonomické prognózy na rok 2004.