Krajiny V4 v kontexte zmien svetovej ekonomiky a kapitálových trhov - Chovancová, Božena
Charakteristické črty novej ekonomiky a zmeny, ktoré prináša do mechanizmu fungovania hospodárstva. Reakcia kapitálových trhov na zmeny v ekonomike. Ekonomická štruktúra krajín V4 a dosah na kapitálové trhy. Vývoj odvetvovej štruktúry HDP krajín V4. Odvetvová štruktúra HDP a štruktúra akciových indexov krajín V4.