Dopady pravidel Basel II - výzvy a rizika - Roušar, Stanislav
Ciele pravidiel Basel II a direktívy EU o kapitálovej primeranosti (CAD). Základný rozdiel oproti súčasným pravidlám Basel I. Tri piliere pravidiel Basel II: minimálne kapitálové požiadavky, dohľad, trhová disciplína. Problémy spojené s implementáciou pravidiel Basel II.