Nosné princípy daňovej spravodlivosti a efektívnosti - Burák, Emil
Historický pohľad na princípy daňovej spavodlivosti. Názor na zdaňovanie v učení Adama Smitha. Zásady a princípy zdaňovania. Dve dimenzie spravodlivosti. Pozitívne očakávania od realizácie daňovej reformy na Slovensku.